Lees meer

Op 1 maart 2006 is Henk Buiter gestart met zijn ambachtelijke atelier voor uurwerkherstel.

Toen Henk in 1970 in aanraking kwam met het mooie vak van horlogemaker UURWERKHERSTELLER bij  de firma Nonkes in Doetinchem, kon hij niet weten wat voor loopbaan daar uit voort zou komen.

Na zijn militaire diensttijd vond hij in het westen van ons land, een betrekking als horlogemaker bij een juweliersbedrijf in Bodegraven.

Na 11 jaar bij dit bedrijf werkzaam geweest te zijn sloot het haar deuren. Henk begon toen een klein succesvol reparatieatelier voor uurwerken. Na een aantal jaren werd hij gevraagd door de importeur van Ebel een exclusief Zwitsers horlogemerk, om daar de service te gaan verzorgen.

Na wat wikken en wegen werd toen besloten die uitdaging aan te gaan.

Toen begin 2006 ook dit bedrijf haar deuren sloot, stond hij voor een nieuwe stap.

Aangezien er geen reden meer was om in het westen van het land te blijven, werd besloten om weer als zelfstandig uurwerkhersteller te beginnen en daarvoor een atelier te openen in Zelhem.

Als specialist in reparatie, restauratie en onderhoud van mechanische uurwerken van 1730 tot heden staat Henk klaar om de zorg voor die uurwerken van u over te nemen. U bent daarom van harte welkom met al uw uurwerkherstel bij. Horlogerie Buiter – Henk Buiter Uurwerkhersteller.

U kunt bij alle reparaties vanzelfsprekend rekenen op hoge kwaliteit en uitstekende garantieafspraken.

Hebt u een vraag of wilt u weten hoe u uw reparaties aan kunt bieden, stuur een, e-mail  of neem gewoon telefonisch contact op.

Kijkje in het atelier